نصب حفاظ بر روی دیوارهایی با درپوش سنگی :
در این روش اول سوراخ هایی با عمق ۵-۱۰ سانتی متر و به فاصله ۱٫۵ متر از یکدیگر بر روی دیوار ایجاد شده و میخ هایی داخل این سوراخ ها کوبیده می شود. در اصل برای نصب حرفه ای حفاظ شاخ گوزنی و اتصال بایستی به نقاطی صورت گیرد که استحکام بالایی داشته باشند در این روش اتصال با دیوار صورت می گیرد میخ ها بین دو میلگرد طولی که بیس حفاظ های شاخ گوزنی را تشکیل می دهند و از دو میلگرد طولی به موازات و فاصله ۵ سانتیمتر از یکدیگر شکل گرفته قرار می گیرند و با وصله به طول حداقل ۸ سانتیمتر که به صورت افقی بر روی محفاظ قرار می گیرد، میخ ها و حفاظ شاخ گوزنی به یکدیگر متصل شده و بر روی دیوار محکم می شوند.
روش یاد شده ابتدایی ترین روش و کم خرجترین روش برای نصب حفاظ شاخ گوزنی بوده ولی طی گذشت زمان چند سال از ظهور این گاردها فرصت هایی برای بهتر شدن آنها پدیدار شده که می توان بصورت مختصر به آنها اشاره نمود مثلا آب باران هنگام تخلیه شدن از روی دیوار راهی از بین حفاظ ها برای خود پیدا می کند و این یعنی همجوار بودن فلز و آب دشمنان دیرینه. یا مثلا عدم مقاومت کافی یک میخ برای نگهداشتن حفاظ شاخ گوزنی که نصب بصورت دو میخه جایگزین اتصالات ابتدایی شده اند.
نصب حفاظ شاخ گوزنی بر روی دیوار با درپوش فلزی:
در این نوع مورد با توجه به ضخامت درپوش فلزی روش نصب متفاوت بوده برای درپوش فلزی با ضخامت بیش از ۲ میلیمتر می توان مستقیما محافظ را بر روی درپوش نصب نمود اما در صورتی که ضخامت درپوش کمتر از ۲ میلیمتر باشد جهت مقاومت کافی باید گارد به دیوار زیر درپوش محکم گردد.
قیمت محفاظ شاخ گوزنی به مواد متعددی چون ارتفاع حفاظ شاخ گوزن ، تراکم حفاظ شاخ گوزنی ، ضخامت به کاربرده شده در میلگرد، رنگ های استفاده شده ،نوع جوشکاری و شکل گاردآن وابسته است. اما در کل متوان هنان نمود که هزینه این حفاظ به نسبت حفاظ های دیگر چندان بالا نمی باشد.البته این موضوع به این معنی نیست که این محفاظ از مقاومت کمتری برخوردار باشد. اما میتوان گفت که د لیل گران تر بودن حفاظ های دیگرداشتن ترکیب زیبا و امنیت همراه با یکدیگر است .از این حفاظ می توان به عنوان پرفروش ترین حفاظی که ساخته شده است نام برد. شما می توانید برای تهیه و نصب این حفاظ با بهترین نع مواد اولیه به کار رفته شده در آن با کارشناس های شرکت مشورت نمایید.